Mα φυσικά. Η alfa έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης του ειδικού μηχανήματος εμφύσησης Ψυχής ΕΜΕΨ.

Αποτέλεσμα του μηχανήματος αυτού, είναι κάθε alfa romeo να ζυγίζει 21 γραμμάρια περισσότερο από κάθε άλλο ανταγωνιστικό μοντέλο. Επειδή όμως η ιστορία της alfa είναι τεράστια, τα 21 αυτά γραμμάρια αναλογούν σε 210 τουλάχιστον κιλά πραγματικού βάρους κοινών αυτοκινήτων (ΠΒΚΑ).

Απόδειξη με ειδική μικροalfaμετρική ζυγαριά Ψυχικού αποθέματος με ταυτόχρονη μετατροπή σε πραγματική διαφοράς βάρους:


Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ανταγωνιστής από γερμανία μεριά, με premium βλέψεις, προσπάθησε να εμφυσήσει και αυτός Ψυχή στα μοντέλα του, με καταστροφικές συνέπειες όμως.



Από τι αποτελείται όμως το μηχάνημα αυτό;
Αμέτρητα κονδύλια των βιομηχανιών πάνε στην έρευνα της μηχανής αυτής. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως ένα από τα wannabe-premium μοντέλα της κατηγορίας των μικρομεσαίων έχει υπερφυσικά μεγαλύτερο κόστος κατασκευής από τους άμεσους ανταγωνιστές του. Όχι, δεν φταίνε τα μαλακά πλαστικά, ούτε οι πολλαπλοί σύνδεσμοι και τα γόνατα του έρμου του Μακφέρσον, αλλά φυσικά η προσπάθεια εμφύσησης Ψυχής. Στην επόμενη γενιά του μοντέλου, οι μηχανικοί σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν πιστό αντίγραφο Ακα-μπτιακού πλαισίου από alfa, το οποίο λέγεται ότι έχει εξορισμού ψυχή μέσα του, ενώ με την αναδιάταξη της κρυσταλλικής δομής του μέσω της κρυογεννετικής και το ατέλειωτο μασάζ από τα χέρια της Jenna Jameson θα γίνει αυτό ακόμα πιό ντούρο. Οι αλφίστι βέβαια υποστηρίζουν πως κάτι τέτοιο δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα, καθώς στις μελοντικές εκδόσεις των άλφα, με τους κινητήρες 56 σκαλοπατίων (δλδ τον 1.6 step 56, που θα έχει 34 άλογα περισσότερα από το προηγούμενο σκαλοπάτι, αλλά μέχρι το πλατύσκαλο έχουν δρόμο και αυτοί).


Comments

Popular posts from this blog

Ιστορία...

Alfa Romeo 147